Madrid är min stad, bara min!!!



Fy vad jag är trött! Silken lång dag det har varit. Åkte till Madrid tidigare än vad jag skulle, redan 13.11. Körde dit och det är väldigt klurigt att köra här, när man är mitt i rondellen kör andra bilar ut så man får ställa sig på bromsen. Sen kom jag till ett rödljus, det var grönt och helt plötsligt rött (finns tre lampor men de stannar aldrig på gult, utan rött-grönt, grönt-rött, väldigt störigt), och jag fick för mig att jag inte skulle hinna köra eftersom det är enfiligt och när det är rött ska de andra bilarna köra och sen tvärtom, så jag ställde mig på bromsen. Stod så jag inte kunde se trafikljusen och motorcyklen bakom fick rulla ner (det var dessutom i backe). Sen körde jag fint iväg (är bäst på dragläge med denna bilen), sen körde motorcyklen efter mig och jag fick ställa mig på bromsen igen då jag fick för mig att släppa över människor på övergångsstället, fortfarande motorcyklen efter mig, han måste trott jag var galen. Sen körde jag galant vidare till tågstationen.

Gick runder i Madrid, köpte Ben&Jerry glass, gott som tusan! Shoppade och tog ut pengar. Träffade sen den andre aupairtjejen. Vi hade bestämt möte vid häststatyn men vi visste inte hur vi såg ut. Jag gick fram till den som såg minst spansk ut och ja det var hon. FYFAN vad tråkig person! Inte alls som jag tänkt mig, hon ville inte göra nånting, hon sa ingenting, jag ficm fråga allt och det enda svaret man fick var YEH på allt. Sååå tråkig. Sen skulle jag äta middag och jag sa hon kunde åka om hon ville så då gjorde hon det.

Skulle köra hem. Alla vinkar på mig. Trodde dem vinkade på nån annan till jag fattar det är på mig. Kör in på en parkeringsplats där polisen står, såg ej att dm stod där men de hade fullt upp med annat. Jag går ut och kollar ifall det är regristreringsskylten igen men denna gången är det lamporna. Fick sätta på dem för de var helt avstängda. Sen gick det bra.

Nu är jag vääääldigt trött. Ska skriva mina vykort och sen sova:)










chokladdrickan och stängerna man doppar.

utklädd gubbe (hansitternermeddockaiknäet)

han var jätterolig =)




Kommentarer
Postat av: Ronja

Den choklad drinken hade man inte tackat nej tll! =)

2008-10-26 @ 09:37:58
Postat av: emma

haha nej men det blir lite FÖRmycket choklad till slutet:)

2008-10-26 @ 10:25:37
URL: http://voyamadrid.blogg.se/
Postat av: Ronja

haha kan tänka mig de!;P

2008-10-26 @ 20:02:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0