Borta bra men hemma bäst?

Direkt när vi körde ner i min gata kände jag bara nej, jag vill inte vara hemma. Allt såg ut precis som när jag åkte. Så tråkigt. Men det är självklart kul att träffa alla man tycker om men det känns ändå som, jaha, är det såhär det är? Sverige/ Helsingborg är ingetning för mig. Här är allt som vanligt, inget nytt att upptäcka. Vill verkligen tillbaka till Spanien. Jag SKA tillbaka dit, om några månader. Hoppas tiden går snabbt till dess.

Inatt trängdes jag, Rasmus och Kiwi i min säng. Har saknat min Kiwi jätte mycket. Och i morse kom katten så det blev INTE mycket sovande. Har fått äta rätt mycket allergipiller också, men det går.
Efter att vi vaknat till begav vi oss till min moster där vi snackade en massa till min kusin kom hem och jag gav henne en försenad födelsedagspresent. Hoppas hon blev glad.

Imorgon ska jag till arbetsförmdelingen och skriva in mig, sen får man hoppas på jobb. Fast har redan några ställen jag ska ringa runt till men det är inget säkert.

Sitter hemma hos min älskling just nu. Vi är väldigt trötta och har precis masserat varandra. Han är så bra på det! Min älskling borde bli massör.

Saknar Spanien.


Madrids flygplats= STOR

Blev avsläppt på flygplatsen Barajas av mamman. Sen var hon tvungen att köra iväg så jag fick klara mig helt själv.
Men det gick bra.

Gick till incheckningen. Satte mina väldigt tunga väskor. (Otur som gick till den sämsta och nyaste incheckningskvinnan) Hon sa att övervikten var jag tvungen att betala där man köpte biljetter. Gick dit (tvärs över salen) med mina tunga väskor som vägde lite mer än 35 kilo. Väl där säger de att jag ska betala vid incheckningen. Fick gå dit och stå i kö igen. Framme vid disken hittar de inte min biljett som de behöll medan jag skulle betala övervikten. Men tillslut så. En ny kvinna frågar ifall jag betalat övervikten och jag säger nej men hon tror jag gjort det. Tillsist ska jag betala, de håller på och fiffla med mitt betalkort, jag stod där och var jättenervös eftersom jag trodde jag inte hade pengar kvar på mitt kort. Tänkte ut olika ideér som jag skulle göra ifall mina pengar var slut, till exempel ta på mig så mycket kläder jag kunde, flera lager! Får sedan svaret att de ej tar mitt kort där! Blir rätt förbannad för de borde väl ta mitt kort där? Det gör de ju överallt (har Maestro), fick gå och ta ut pengar och tänkte fan inte stå i kö igen så jag gick förbi alla och ställde mig först. Då fick jag betala 50 euro för min övervikt. Väldigt billigt om man tänker på dit resan :)

Gick igenom tullen. Av med allt. Gick igenom larmbågen som tjöt, fick ta av mig mina jätte tjusiga gummistövlar. Sen igenom och då var jag redo att virra omkring på flygplatsen.

Köpte min parfym som jag förälskade mig i Loewe för 42 euro på flygplatsen. Spanskt julgodis och två flaskor whiskey. (Affärerna tog mitt kort!) Efter det fikade jag och kollade på folk.

Ville vara i tid vid min gate så jag gick och skulle stå vid JHK, väl där står det att mitt flyg ska gå på M. Frågar informationen var det är och de säger jag måste ta TÅGET till den delen av flygplatsen. Tänkte, hur stor är denna flygplatsen egentligen?! Tåget tog 10- 15 minuter. Väl på M köpte jag en frappuccino på Starbucks, sååå god! Men kunde tyvärr inte dricka upp den eftersom jag var tvungen att åka tillbaka till JHK, för mitt flyg skulle tydligen ändå komma dit. Hade bara 30 minuter på mig till boarding. Tyvärr var det väldigt svårt att komma tillbaka till tåget för när jag åkte ner för en rulltrappa som jag trodde var rätt var det bara en stor glasvägg mellan mig och andra sidan där mitt tåg skulle gå. Fick åka upp igen. (Bar min stora handväska som var fullproppad med kläder för övervikten skulle bli mindre, datorn och mitt shoppingköp). På tåget. Framme på JHK, men var tvungen att gå igenom tullen IGEN! Dock tjöt ej mina stövlar denna gången men var tvungen att visa kvitto på att jag verkligen köpt whiskeyn på flygplatsen. (Killen framför fick lämna ifrån sig sin oöppnade cola).  Klämde in mig i hissen.

Ut ur hissen. Träffade två andra tjejer som också hade åkt till M. De blev mina vänner haha. De hade jobbat på Teneriffa som inkastare till disco. Tyvärr var det för tråkigt för dem så de åkte också hem efter en månad.

Sen in på flyget. Fick sitta mellan två trevliga danskar.
 
Sen hämtade min älskling mig och hans pappa på Kstrup. Jippy.

RSS 2.0