När alla vännerna gått hem

Det är fredag.
7 dagar kvar.
Alltså ä detta min SISTA helg!!

Känns ofattbart tråkigt och såklart vill man ju att sista helgen ska bli den bästa helgen, men det verkar dock inte bli så.. S har anlänt till Sverige. Och A jobbar idag och kan inte gå ut, jag jobbar imorgon och kan inte gå ut. Blir nog middag med J i PB och sen frågade jag P om han kunde tänka sig vara min barnvakt ikväll för då kunde vi kanske köra shot-race... Z har hemmafest och vill att jag ska komma men jag vågar inte åka dit själv. Det känns bara skit, hade ju sett fram emot ikväll så mycket. Men A är så himla mesig och vågar inte fråga sin hostfamilj om de kan byta dag. (Jag skulle frågat om inte för'ldrarna kommit hem klockan 5 i morse efter sitt festande....)

Får väl dra någon vit lögn imorgon för min famiilj, att ljuga har ju blivit en av mina bästa (sämsta i vissa sammanhang) egenskap. Och eftersom detta är sista helgen borde de väl ha lite förståelse...?

Får be en bön ikväll...
Kära läsare, gör detsamma eller håll en tumme.



,


Jippy snart hem till regniga sverrrrrrrrrrrige.

Min fantasi har tagit slut

Har märkt att jag inte skrivit något vettigt och roligt om familjen på väldigt länge så jag får väl ta och göra det idag.

Barnen är si och sådär. Igår var det väldigt pinsamt när hela familjen + jag var ute och promenerade och den minsta flickan inte fick godis som hon ville ha. Då börjar hon gallskrika och springa iväg och gråta osv osv. Alla människor vände sig om efter oss som om hon blev misshandlad. Tillsist blev jag hemskickad med flickan men när vi kom tillbaka till lägenheten så var hon rätt söt igen. Jag frågade ifall hon visste varför hon var hemma ensam med mig och de andra ute och hon visste precis varför. Fick henne duschad och pyjamasklädd innan familjen anlände, lite pluspoäng till mig.

För någon dag sedan var det jag som fick lite skäll av mamman för hon tyckte inte att jag höll bra ordning på barnens DVD- skivor och andra skivor som är i bokhyllan på mitt rum. Det tyckte inte jag var rättvist att hon skulle klaga på mig att barnen slänger in skivorna hur som helst och inte kan lägga tillbaka dem i sina fordral. Och så sa jag att alltid när jag kommer hem till mitt rum efter min lediga tid ligger det massor av skivor i min säng och andra leksaker och det är inte mitt jobb att komma och plocka upp efter dem på min fritid. Eftersom mamman inte kan så värst mycket engelska förstod hon inte och ju mer jag förklarade desto mer förvirrad blev hon så tillsist sa jag bara okej då får det väl vara så, men jag tänkte inte plocka upp efter dem på min lediga tid. Så sa mamman ja men det är ju små barn... javisst, den ena är 8 och den andre 3, den som är 8 borde väl åtminstonde veta hur man gör nu...

Barnen är så himla svår aktiverade! Jag har gjort allt precis allt som finns i min fantasi... (för tillfället) men det känns som mitt huvud inte har fler fantasier.. Har gjort loppor med dem, lärt dem kurragömma, dansat och sjungt, ritat teckningar som man skickar runt och sen vecklar upp så är det helt olika bilder, gjort ett akvarium av en gammal kartong, blåst ballonger, sminkat dem fint och fult, klätt ut dem, burit runt på dem, kastat runt dem, lärt dem koka kaffe i badkaret, lärt dem göra bubblor när man gnuggar armarna mot kroppen och drar ut, lärt dem göra bubblor med tuggummi. Ja det finns väl en del mer som jag glömt bort. Men de vill aldrig göra nått, eller jo den minsta vill alltid göra nått men jag är här mest för den stora tjejen och hon säger alltid att hon inte vill göra något... bara glo på tv...


Igår var det sista gången jag träffade aupair Sandra.. Så tråk! Vill inte att hon ska lämna mig. Men vi hade en mysig kväll  iallafall och sen har vi andra kvällar att tänka tillbaka på ;) Kanske vi ses till hösten igen?
Själv har jag lite hemlängtan, mest för att jag har INGET privatliv här, kan inte låsa in mig på rummet för det kommer in folk hela tiden. Men har ju fixat lägenhet ifall jag börjar på universitetet eller hur det nu blir. Och så saknar jag mamma och pappa, och kiwi såklart. MEN OM 9 DAGAR SES VI!

Fast vill innerst inne inte lämna Spanien igen....



Puss på köttstycket ;)



 


Ben and Jerry


är givet på stranden

Matadors make me fall in love














älskade deras "scen kläder"








ser ni spjutet?





detta var galnaste











Detta var bara första tjuren av 4 stycken. Måste säga att det inte var det minsta hemskt att kolla på, det var nästan lite mesigt.... Roligast var när de röda männen skulle hoppa på tjuren.
Av alla olika matadorer som var där var en tjej den allra bästa!! När tjuren var död slet hon av dens öron. Hon gjorde en riktigt bra show!!
Efter showen träffade vi de röda männen och av den ena fick jag hans manchettknapp från hans kostym, så sött. Ska verkligen spara den, roligt minne!

Längtar redan till nästa helg för då blir det mer matadorer?

VEGAS BABY

Är det ens lönt att skriva att jag var lite berusad igår?

Iallafall hade jag sjukt roligt!! Det var jag, Sandra, Artemis och Jenny ute. 4 SKIT SNYGGA tjejer ;)
Vi sprang från bar till bar och fick gratis drinkar och shotar. Sprang från dansgolv till strippstång till dansgolv, till toaletten. Riktigt galet var det!!

Senare begav vi oss till en bar precis vid hamnen och självklart blir jag av med alla...
Iallafall så börjar jag snacka med inkastarna och dörrvakten och helt plötsligt är det jag som är inkastare och vakt. Det var riktigt roligt!!! Jag fick sitta på en stol utanför och säga ifall de fick komma in eller inte, och om de hade för fula kläder och var ovårdade. Jag råkade säga till en gubbe att han var för gammal och inte fick komma in så visar det sig att det var ÄGAREN!! Klart det händer mig ju, men han blev inte alls sur utan tyckte jag var jätte duktig och ville jätte gärna jag skulle börja jobba där!! Så kanske springer dit en snabbis idag, vi får se. Det enda alla sa till mig igår var att jag var så cuuuteeee, hela hela hela tiden när jag satt där, eftersom jag nog riktigt full och försökte fixa in folk så måste det egentligen sett förjävligt ut...

Sen träffade vi gamla godingar ;)

Och sen var jag hemma klockan halv åtta i morse... puh, tur inte familjen var hemma. Men fick för mig de var hemma för deras sovrumsdörr var stängd, så varje gång jag hörde ett ljud trodde jag det var pappan som skulle komma och skälla på mig...

men nu måste jag rusa!!! Ska ut med Artemis ikväll.





;)

It's difficult to loose things you don't even have....

Party

ÄNTLIGEN!!

Ikväll blir det fest och kameran är laddad, hoppas på massor av FINFINA bilder ;)

DEN DYRASTE KLOCKAN FÖR RESTEN AV MITT LIV!!


Dior Christal ladies'



Häromdagen var jag på shoppingcentret för att hitta kläder inför helgen. Tyvärr hittade jag inte någonting!!!

Istället gick jag in i en riktigt dyr klockaffär och lurade försäljaren att jag ville ha en ny klocka och blablabla. Då tog försöljerskan på sig sina silkeshandskar och tog ut några fina klockor av Dior Christal ladies'  collection. Jag var förstummad! Hon bad mig sätta mig ner och kolla på dem.
Det måste varit det dyraste jag någonsin hållit i min hand...
Hon bad mig sätta på dem på armen och förklarade allt som var så bra med dem, och så sa hon priset, bara 250000 eur!! Som hittat ju. Jag sa till henne att det var ju väldigt mycket pengar för något man kanske ska använda varje dag och det höll hon med mig om och sa att man mest hade den till fest, som ett fint armband med en urtavla! Hela armbandet var av kristall!! Hon erbjöd till och med att gå ner lite i pris för min skull eftersom jag var så trevlig och för att det var min första Dior klocka. (själv använde hon en watch klocka som hon generat visade mig, och som bara kostat 500eur).

Jag fortsatte att säga att priset var väldigt dyrt och att jag inte bara ville köpa första bästa klocka som jag såg, utan hellre ville kolla runt bland andra märken också innan jag bestämde mig. Det tyckte hon var bra.

Sen pratade vi vidare om de spanska killarna och framtiden. Hon gillade italienska killar mer, men hon var lyckligt skild.
Hon fick mig verkligen att vilja köpa den där klockan.

Om jag bara varit lite rikare...

Thank God I'm V.I.P.

Lördagskväll var uungarna så himla jobbiga att jag tänkte få dem att hålla tyst genom att visa dem en fin liten film. Jag visade denna http://www.youtube.com/watch?v=QfZItov1BUo . Vilket resulterade i att den stora ungen inte kunde sova och att jag fick sova med henne i hennes säng och hålla handen. Den lilla ungen trodde dock att monstret var en apa och ville se den om och om igen...

Söndags låg jag på stranden och då kom L helt plötsligt dit och la sig bredvid. Sen blev jag aldrig av med honom. Han ville hålla handen och klagade på att jag kollade på massa andra killar. Han var riktigt jobbig precis som att vi var tillsammans och vi har aldrig ens gjort något. Om vi hade gjort nått hade han väl trott att vi varit gifta nu!!  Så tillsist sa jag att jag inte ville att andra folk skulle se oss, haha. Iallafall blev han mer trög och frågade mig vem jag ville ha av alla killar på stranden och där fanns ingen snygg så jag sa ingen så sa han vill du veta vem jag hade velat ha då, jag bara jaja visst, så visade han en blond och blek tjej som låg några meter bort. Ja jag kunde inte brytt mig mer, så jag skrattade honom upp i huvudet. Så eftersom han aldrig ville låta mig vara ifred gick jag hem tidigt.

På kvällen stack jag och Artemis till Puerto Banus och gick runt, tillsist träffade vi Sanda och Nathan och käkade med dem sen drog vi vidare och träffade ett stort gäng och festade loss lite med dem. Jag var såååå nära att vara hemma klockan två men taxin körde så sakta att jag var hemma 5 över och nästa dag gav pappan mig en mördarblick men sa inget.

I måndags på spansk klassen kom det in nytt folk och dem hade en tröja på sig där det stod Thank God I'm V.I.P höhöhö. såå himla fult, De var så pryda som bara den. Hade gått i katolsk skola osv. Lärt sig spanska flytande och latin. Ja jag är så himla trött på spansk klassen så jag funderar på att inte gå dit mer...

Idag låg jag på stranden med Artemis och imorgon blir det shoppa för min del.

Satt även barnvakt igårkväll och nattningen gick lätt för de hade somnat i soffan...


Ciao.

Jag är avundsjuk!!

Nu ikväll är Sandra på dejt!! Såå mysigt och roligt antagligen men själv får man sitta barnvakt ikväll. Blö!! Om jag inte suttit barnvakt kanske det blivit dubbeldejt på bowlingen haha.

Iallafall, hela min kropp värker något enormt!! Min rygg är öm vid ryggraden och jag har skrapsår på mina ben och fötterna ska vi inte tala om! Antar att mina skrapsår kommer från solstolarna inatt när alla gick till stranden och full som jag var trillar jag och gör en kullerbytta över en solstol. SÅÅ KLUMPIG!! Ryggvärken kommer nog från samma.

Jag hängde lite på stranden idag, försökte sova men omöjjligt ju! Sen kom en annan svensk kille dit så vi snackade och sen åt vi lunch. Han går på det universitetet jag nog ska börja på. Efter det gick jag hem och fixade med studentboende och surfade runder på hela internet!! Känner mig inte så trött längre, antar  jag är övertrött!!

Imorgon blir det nog ett äventyr med Sandra.

Men nu måste jag vakta barnen, för idag är det ju föräldrarnas tur att festa loss ;)

PS. Jag svettas IHJÄL, lönt  att duscha, vavavavavavavavava???? DS.




Bästa bilden sedan igår, resten usch ja.


Det är väl det man får ta om man vill festa lite!!

Blöö kom hem för en timme sen efter en mycket hård partynatt!! Men inte lika hård som för vissa hrrrmmhrrmm ;)
Iallafall, jag hade sagt till föräldrarna att jag sov över hos en vän för att få stanna ute längre och sen komma hem på morgonen och jag var i Marbella klockan sju och då kunde jag ju inte gå hem så jag fick vandra runt lite i staden och klockan åtta gick jag tillbaka till huset men kunde ju inte gå in i själva lägenheten så jag fick sitta lite i trappuppgången som en annan luffare där jag råkade somna lite och sen gick in till huset kvart i nio och vaknade halv tio eller nått eftersom ungen ville komma in och spela gitarr!! JA JAG LÄNGTAR HEM!!! Men det är väl det man får ta om man vill festa lite och vara ute ORIMLIGT SENT!!

Jag hade iallafall väldigt roligt och det blev några bilder men dock mest suddiga....

Vettifasen vad jag ska göra till ikväll då jag ska sitta barnvakt, tror jag ska ta mig till stranden och hyra en solstol och SOVA!!!! Men vill helst inte visa mig ute då jag ser ut som skiiiiit. Kan inte bara familjen sticka så jag kan få sova????

Längtar verkligen hem just nu för jag orkar inte med att barnen bölar!!!



Jag är så trött

Det var ett tag sedan jag skrev här men jag skrev ett inlägg häromdagen men det var ett väldigt argt inlägg så det raderades!! Kan iallafall säga att jag fick lite skäll av pappan för att jag kom hem försent en natt. Och en annan dag anklagade han mig för att ha kommit för sent en natt men det hade jag verkligen inte!! Jag kom till och med innan jag är tvungen att komma, han tror att han har koll men det har han inte...

Annars i veckan har jag suttit barnvakt en kväll och sen varit med L och A. Jag börjar tro att L är bög, han har inte försökt någonting under alla gånger vi träffats! Fast vill ändå inte göra något med honom eftersom han igår hade stora svettlökar under armarna, och jag menar verkligen stoooora!! Iallafall han är en gentleman.

Har inte tid att skriva nu för ikväll ska jag ut och festa med A och hoppas hoppas Sandra, den svenska aupaifen, det skulle vara så himla roligt!! Jag fick min lön idag i rättan tid!!

Och bokat hemresa har jag gjort, känns lite tråkigt efterosm jag ville stanna på semester.

Och in på universitetet har man ju kommit. Ja livet rullar på som bara den, snabbt snabbt snabbt.


Men nu måste jag ruuuuuuuuuusa!!!

BESOS!!!

Kanske är jag galen men det är det värt ;p

Igårkväll var jag ute med familjen på restaurang och åt pizza. Det var gott men Irene uppförde sig förfärligt!! Hon ville inte äta så hon började säga dumma saker på spanska och skrika och gråta, så att alla glodde på oss. Föräldrarna gjorde ingenting!! Sen började hon att slå på mamman och sen på pappan. Tillsist åt hon sin mat och efter det fick hon glass, som om hon varit en sån snäll flicka? Aja, väl hemma igen var hon så söt och ville lyssna på ABBA, hon är förälskad i dem! Men det är ett bra sätt för henne att lära sig engelska för hon lär sig mer ord ju mer hon sjunger.

Efter att vi kommit tillbaka hit ringer strandkillen (Leo hädanefter) och undrade om vi kunde träffas så det gjorde vi. Dock efter att jag skurat toaletten och tvättat golvet osv... Mötte upp honom i gamla stan och sedan gick vi vidare vid strandpromenaden och lite senare satte vi oss på en bar och tog en törstsläckare. Så himla roligt att gå ut och träffa folk när jag får prata spanska eftersom här hemma pratar vi aldrig spanska. Jag lär mig så mycket, men ibland förstår jag ingenting så de får ta om vad de sagt ungefär 4 gånger, eller mer... haha men det är kul.

Idag var jag ute och gick med Ana eftersom föräldrarna tror hon pratar mer engeöska när vi inte bara sitter inne i lägenheten men jag tror inte det funkar eftersm hon hela tiden tjatade om att få gå hem och kolla på tv... Lilla ungen är mycket bättre på att lära sig än den stora!!

Vad jag mer gjort idag är att vi lekte med min kamera och det var skoj. Sedan låg jag på stranden med Artemis  men det var badförbud idag, jätte stora vågor och starka strömmar!

Aja, nu ska jag duscha osv, sen blir det tapas och senare vet jag inte ;P


tal vez es sólo un sueño?





Två är det magiska numret

Igår när jag och Artemis låg och glassade på stranden kom det fram två killar och började snacka med oss!! Såå otroligt pinsamt eftersom när man badar i detta saltvattnet är man ju vit i hela ansiktet av salt och håret är i stora tovor!! Så jag gömde mig under min keps och bakom mina solglasögon. De ville att vi skulle möta dem på kvällen på Bodegan för att ta en drink. Men varken jag eller Artemis var sugna på det efter fredagen....

Så iallafall på kvällen när jag lämnat A vid bussen och var påväg över det stora torget vänder jag mig åt ena sidan ser jag den ena killen från stranden men jag fattade inte att det var han, jag fattade ingenting just då så jag var tvungen att fråga honom ifall jag träffat honom innan för han såg så bekant ut. Så sa han jo men det är ju jag från stranden haha. Så frågade han ifall jag ville följa med till hans vänner som satt på en bar och jag tänkte varför inte. Och det som är så bra med denna killen är att han TVINGADE mig att prata spanska HELA tiden, för om jag pratade engelska ville han inte prata med mig. Jag blir förvånad över hur bra jag pratar spanska nu faktiskt, och de andra tyckte också jag pratade bra. Blir så glad för det är ju därför jag är här, för att lära mig spanska.

Kvällen var mycket trevlig.

Idag har jag träffat A igen och ätit lunch. :)

Nu ska jag jobba.

HASTA LUEGO =)


Jag får

......alltid som jag vill....

26 DAGAR KVAR????!

Internetet funkar igen, silken lättnad!! ;)

Iallafall, igårkväll träffade jag denna svenska aupairen Sandra. Det var mycket trevligt. Vi åt på en restaurang och senare tog vi turisttåget som riktiga turister. Efter tåget var vi utmattade och var tvugna att återhämta oss på El Pieve eller hur det stavas, där tog vi en chokladtårta och vatten. Tårtan var inte upp till mina förväntningar, lite för torr tyckte jag men annars helt OK. Det visade sig att Sandra som kommer från småland känner en som jag kände förr i tiden, och det var bara ännu ett bevis på att sverige är så litet! Eller nu kanske man ska säga att världen är liten? Lite roligt ju.

Idag blir det stranden med Artemis. Vi ska väl planera lite för vår Marocko resa och prata lite skvaller;)

Obs, förresten jag gjorde precis en nip-slipp för pappan! Jag hade tappat ett glas på golvet och jag har på mig ett väldigt urringat linne med min bikini under. Så ligger jag där på golvet och krälar efter glasskivor och han snackar med mig precis som vanligt (han märkte väl inget som tur var) men så går jag och borstar tänderna på toa och då ser jag till min förskräcklighet att min ena triangel på bikini är lite mer åt sidan!! ååå gud vad jobbig denna bikinin är.

Tjugosex dagar kvar till jag slutar jobba här!!! Nu när man börjat träffa massor av folk så känns det inte som att man vill åka hem ju. Åka hem till kalla och regniga Sverige..........

Heeej

Fick sms av Li ifall jag kommit in pa universitet sa fick skynda mig till ett internetcafe for att kolla ifall jag fatt svar men det hade jag inte... kanske att jag far det pa mandag da? Internetet hemma fungerar inte hemma men hoppas det gor det till pa mandag. Viktiga saker detta ju.

Igarkvall var jag med en aupair fran min spansk klass i Puerto Banus, det var riktigt galet!! Men hur kul som helst. Jag fick tillataelse av pappan att stanna ute till klockan tre inatt ifall jag inte sa nagot till mamman. Han ar sa snall han.
Jag har lagenheten lite for mig sjalv i helgen eftersom pappan ar och kollar Davis Cup med vanner och mamman och barnen har akt till deras mormor. Sa ikvall blir det kanske att traffa en svensk aupair.

De blandar jager redbull som tokar har, halva glaset jager sa det smakar inte sa gott.

Nu ska jag ga till stranden och ta igen mig.

Princessas

Jag sitter barnvakt just nu.
Barnen har varit väldigt snälla och goa idag! Bara lite småbråk och sånt innan idag när Norma (allt-i-allon) var här men ikväll är jag ensam eftersom föräldrarna skulle på någon gitarr konsert.

Min barnvaktskväll började med att vi gick till parken och lekte kurragömma, piet och sen fick jag dra runt med lillan på hennes rollerblades. De var hur snälla som helst i parken! Inget gnäll ens när vi skulle gå hem.
Sen sa jag att dem fick bada i badkaret fats de egentligen bara skulle duscha men jag är en snäll barnvakt så det fick bli bad. Det var rätt okej till det blev litet minibråk och för att få Irene på bättre humör var jag tvungen att sjunga Mamma Mia som hon älskar. Så blev hon glad. Sen var det kvällsmat till mamma mia musik och dans. Och nu sitter de och kollar på tv. Så söta. De sa att de älskade mig idag!! Fast först sa Irene förlåt för hon varit dum och sen sa Anna att hon älskade mig och då kom Irene och kramade mig och sa att hon också älskade mig. Ååååh, jag smälter!!

Jag hoppas de tycker jag är en bra barnvakt, själv hade jag velat ha en som släpper på tyglarna som jag gör och inte gör allt till punkt och pricka. En barnvakt ska vara något roligt ju.

Nä nu ska jag slänga dem i säng :)




mina små prinsessor!!


bättre bild på VS bikinin, men vågar inte bada med den för när jag gjorde det sist färjade hjärtat av sig! Dåligt!!

Förresten hur håller man sig fräsch på stranden?!

snälla snälla snälla

Spanien, låt mig aldrig få lämna dig!!!



världens sötaste unge.

En snabbis

Hej allesammans!!!
En ny dag, en ny dag som började bra och slutar bra.

I morse kom minstingen och gav mig min mp3 som hon snott, tacktack.

Sen sprang jag till stranden en snabbis och sen hem och lekte med barnen.
Nu ikväll var vi på kalas hos pappans snygge kompis Carlos för hans dotter fyllde år. Först satt jag som en fin prydnadssak i soffan men sen ställde jag mig vid bordet där all mat serverades hehe. Där åt jag en massa till jag blev indragen i köket till alla papporna och där stod vi och snackade och hade roligt. De är verkligen bra på engelska här!! De ville hela tiden tvinga på mig öl men eftersom jag druckit alkohol sedan i fredags tackade jag snällt nej. (Då menar jag inte att jag varit full sedan i fredags utan att jag har blivit bjuden på sangria och öl varje dag tills idag, men jag har bara druckit en varje gång jag blivit bjuden).  Och alla mammor tvingade i mig massor av tårt och grejor, så snällt. Jag svälter ju inte här iallafall.

Nu ligger jag här i sängen och fick precis reda på att pappans företag, de har några arbetare som blivit kidnappade av pirater!!! De har ingen aning om var de är eller hur det är med dem. Gud vad hemskt. Och ikväll åker min lillebror ut med en båt och är borta flera månader. Hoppas ingenting händer honom.


Nä nu ska jag sova för spansklektion imorgon med en ny klasskamrat.


smutisg golv häääär :)

Silket äventyr!!!

Jag kom hem från Madrid igår förmiddag men for iväg med familjen för att hämta hem barnen och sen var vi inte hemma förrens halv tolv på kvällen. Men helgen har varit sååå bra!!

* Fredags var det stress stress stress till  flygplatsen med föräldrarna eftersom de inte hittade sina pass osvosv.

*Flyget till Madrid gick bra och Chelo hämtade upp mig tillsammans med sina barn sen for vi iväg upp till bergen där hon bodde.

*På kvällen träffade jag en annan aupair inne i Madrid, en tjej från amerika. Vi käkade på restaurang och sen tog vi en utekväll som slutade helt galet!! Började med att vi blev indragna på en bar där vi fick massa gratis shots, men vi fortsatte att dricka vodka redbull istället. Där var några riktigt jobbiga spanjorer som försökte snacka med oss hela tiden men vi ville inte snacka med dem för de var så gamla och äckliga så tillsist sa vi till dem att vi inte ville snacka med dem, vi sa det ¨på ett snällt sätt och då sa dem att dem inte ville snacka med oss helller haha men de slutade alcdrig så tillslut gick vi därifrån.

Fortsatte neråt på gatan och blev inkastade på ett annat ställe där vi fick världens äckligaste drink så vi lämnade kvickt det där stället. Utanför mötte vi ett gäng killar som vi började snacka spanska med och de var jätte trevliga så vi hängde med dem till ett discoställe. Där vi drack så mycket jägershotar att vi tillsist fick en stor samling med jägersaker, som en jägerkeps, en jägerkondom, jägernyckelring och nånting mer.

Sen ville de spanska killarna att vi skulle följa med dem på efterfest och eftersom varken jag eller ariel ville åka hem följde vi med dem och tog deras bil. (killen som körde var polis och han hade inte druckit nått) Bilfärden tog rätt lång tid men tillsist var vi i polisens lägenhet som var hur stor och lyxig som helst!!! Hur många rum som helst och allt var bara lyx! Fast innan vi åkte upp till hans lägenhet visade han oss sin mtorcykel!!! Så coolt.
Sen försvann ariel med en av killarna och vi andra kollade på en spansk film.
Efter ett tag gick jag för att finna ariel eftersom klockan var rätt sent, eller tidigt eller vad man ska säga (klockan var halv sex på morgonen) jag fann henne i ett av sovrummen och jag frågade vad som hade hänt osv så sa hon att hn väntade på honom för att han skulle gå på toa men det var för ett tag sedan och då gcik hon för att kolla på toaletten men han hade lämnat lägenheten!!

Så vi bestämde oss för att ta oss hemåt och polisen körde oss till tågstationen i hans by men ariel blev jätte arg eftersom hon bara ville hem, och hon ville hem snabbt som tusan och då skulle hon få ta en taxi om hon skulle komma hem i tid till barnpassningen men hon hade inga pengar så jag gav henne till taxiresan och då hade inte jag så myckey pengar kvar så jag kunde ta en taxi så jag vandrade runt i denna okända by med min jägerkeps och helt sliten efter natten!! Det skulle kosta 100 eur till där jag bodde så aldrig att jag tog taxi för så mkt pengar hade jag inte.
Så fick vandra runt i staden och jag letade efter en polisbil för att de skulle hjälpa mig men hittade ingen men tillsist utanför deras garage kom det två polismän som var hur snälla som helst!!!

Jag förklarade att jag inte hade några pengar och vad jag gjorde där, vilket var det pinsammaste att berätta. Eftersom jag var med folk jag bara träffat en gång tyckte dem att jag var galen och de kunde ingen engelska så jag pratade bara spanska som jag är så grym på nu!!
Allt slutade iallafall med att poliserna kastade in mig i sin polisbil och lurade mig att jag behövde handfängsel och sen gav de mig pengar till resan hem!!!! Så himla snällt, annars evt jag inte hur länge jag skulle lullat runt i den där byn.

Var iallafall hemma klockan 13. på lördags dagen, i lagom tid. Hoppade i säng två timmar sen gick jag ut på öken vandring och såg präriehus och massa vildhästar. På kvällen var det grillfest med grannarna och söndagen bestod av shopping med mera i Madrid tillsammans med en Engelsk aupair och sen igår kom jag hem.

Helgen har vaarit jätte rolig men också lite läskig haha.

Nu måste jag gåååå.
Mamma hörs ikväll på skype?

Puss

Tjuvbarn

Nu är min MP3 väck också!! Har letat verkligen överallt men förgäves så jag gick och köpte en fejk mini-ipod och sen blev det lite kläder som tröst. Fan asså jag kan inte leva utan min MP3, tänk att ligga på stranden utan musik? Jag skulle dö då. Så var tvungen att ha en nu inför helgen när jag åker till Madrid och stannar över helgen.

Ska bli rätt skönt att slippa barnen för ett tag, de har varit riktigt jobbiga denna veckan.
Ska bo hos min aupair agenturs hus och där blir det bara semester och massor av shopping!
Ska förmodligen ut i helgen med en amerikans aupair som är i Madrid, kommer nog bli trevligt!


Vi hörs efter helgen! Kommer inte ha med datorn dit.
Muchos besos!!

RONDA

 Dagen börjar med att jag går upp och väntar på att Brida ska hämta mig och jag har min superstöriga tröja med en lapp som hela tiden rivs så  jag plåstrade över lappen. Fick vänta på Brida ett tag så jag fotade det fina landskapet.  Och en fin bil:) 

Vi körde på en jätte slingrig bergsväg och det var jätte läskigt. Vi körde i 50 medans alla andra körde i över 100 så resan dit tog lite mer än en timme. Men väl framme fick vi se sånt här fint       Jag har en miljon bilder av landskapet så tänker inte lägga upp alla. Men vi gick på banditmuseum eftersom där varit massor av banditers tillhåll där förr sen gick vi in i en jätte fin och stor kyrka, sån riktigt gammal!   . Vi var utanför Spaniens äldsta tjurfäktningsarena också men det var alldeles för dyrt inträde så vi gick aldrig in, lite synd såhär i efterhand tycker jag...

Och min allra sista bild på Brida på en skit seg restaurang där vi var tvugna att be att få pommesen i take-away för att vi skulle hinna köra hem i tid till mitt jobb började. Det klarade vi bra bara det att jag hade världens migrän resten av kvällen!!!

RSS 2.0